Дамски портфейли - myOwn.bg

Дамски портфейлиДамски кожен портфейл Beauty, червен

RRP: 90 лв.
68 лв.

Дамски кожен портфейл Beauty, черен

RRP: 90 лв.
68 лв.

Дамски кожен портфейл Beauty, розов

Дамски портфейл от естествена кожа Enrico, кафяв

Портфейлът е един от най-важните аксесоари на жената. Той присъства винаги в чанитте, така че трябва да знаете точно как да изберете най-елегантните и практични дамски портфейли.

Портфейл изразява вашата индивидуалност, така че е препоръчително да изберете модела си с голямо внимание. Практиката, размерът и материалът са трите фактора, които ще повлияят най-много на вашето решение. Също така портфейлът се различава от клъча.

Като аксесоар, който трябва да издържа много добре на времето, материалът, от който е изработен, има огромно значение. Кожата често е най-добрият избор, поради факта, че има тенденция да издържи много дълго време, но и защото кожените портфейли са сред най-елегантните. Текстилът с щампи също е добър избор, но като цяло трябва да бъде съчетан с рокля и клъч, като се използва повече за полуформални партита. Флоралният принт е класическият избор, изразяващ елегантност и композиция.

При избора на портфейл важен аспект е начинът, по който се извършва затварянето. Ще държите важни неща в портфейла си, като например пари, карти и лични документи и ще искате да ги запазите. Дамските портфейли, които се заключват с цип, като цяло са най-безопасните, въпреки че друг защитен модел на заключване е този, снабден с две затварящи се бутончета, които се свързват взаимно. В допълнение към двете предлагаме модели със затваряне с капса  или магнитно затваряне, тествани и еднакво надеждни.

myOwn ви предлага богата гама от портфейли с различни функции, в широка гама от цветове, така че можете да ги съчетаете с всеки момент от деня, независимо от приетото облекло.

Моля, въведете своя имейл адрес и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е отново на склад!

Емайл